У мерії розповіли про стан постраждалих під час вибуху гранати в Харкові

У лікарні швидкої та невідкладної допомоги зараз знаходяться троє хлопців 16, 17 і 18 років. Про це 9 червня повідомили в пресслужбі Харківської міськради.

Вибух гранати в Харкові: з’явилося відео від першої особи

Постраждалих доставили в лікарню з множинними осколковими пораненнями тулуба та кінцівок. Медики оцінюють їх стан як стабільний і запевняють, що життю хлопців нічого не загрожує. За словами заступника головного лікаря “швидкої” Андрія Соцького, всі троє знаходяться в звичайних палатах відділення політравми.

Ще один потерпілий – 18-річний хлопець – знаходиться в Харківській клінічній лікарні №17. Його доставили з ушкодженнями обох передпліч і гомілки. За інформацією головного лікаря 17-ї лікарні Дмитра Черепова, пацієнт знаходиться у стані середньої тяжкості, але його життю нічого не загрожує.

Момент вибуху гранати в Харкові потрапив на відео

Нагадаємо, конфлікт між компанією молодих хлопців і 29-річним чоловіком стався на проспекті Гагаріна у вівторок, 8 червня. У запалі сварки чоловік витягнув ручну гранату та кинув у натовп. У результаті постраждали п’ятеро. У поліції відкрили кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу: 15, 155 (“замах на вбивство”) і 263 (“незаконне поводження зі зброєю”). За скоєне чоловікові загрожує від 10 років ув’язнення.

Коментарі