У Нацкорпусі прокоментували затримання своїх представників в Харкові

В організації заявляють про існування “проросійського сліду”. Про це Newsroоm розповів заступник керівника Центрального штабу “Національного Корпусу” Владислав Соболевський.

“Обшуки справді є, за попередніми даними, повинні затримувати трьох осіб. Так що картинка відрізняється від тієї, що дають російські зливні бачки. Масовості немає. Я бачу в цьому проросійський слід, бажання підіграти президенту та зачистити вулицю на вересень-жовтень, щоб ніхто не побачив ніяких акцій протесту, яких очікують можновладці. Скажу одне: Медведчук на домашньому арешті, а трьох патріотів хочуть відправити у СІЗО. Мені здається, владі потрібно вибрати: або труси надіти, або хрестик зняти”, – говорить Соболевський.

У Харкові невідомі жорстоко побили активіста “Нацкорпусу” (Фото)

Затримання також прокоментував керівник центрального штабу “Національного корпусу” Максим Жорін. На його думку, Зеленський почав “зачищати вулицю” напередодні осінніх протестів.

“Більшість хлопців – ветерани з активною проукраїнською позицією. Люди, які захищають Україну на фронті, відстоюють український Харків, займаються соціальними проєктами. Ті, хто першими вийдуть на вулицю, якщо побачать, що Зеленський здає національні інтереси нашої країни. Запевняю: ми вміємо і будемо битися за своїх людей!” – написав Жорін.

Голова харківського Нацкорпусу планує балотуватися в мери міста

Нагадаємо, раніше в СБУ підтвердили, що співробітники спецслужби проводять оперативно-слідчі дії щодо представників Нацкорпусу. За повідомленням ЗМІ, харків’ян підозрюють в рекеті.

Коментарі