У поліції повідомили подробиці, як харків’янин потонув у автомобілі в річці Сіверський Донець

Чоловік, який потонув у селищі Черемушне Харківської області, вирішив розвернути автомобіль на березі річки та сів за кермо “десятки” свого товариша. 31-річний харків’янин не впорався з керуванням і з’їхав в річку Сіверський Донець. При цьому, попередньо встановлено, що загиблий був у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомили у відділі комунікації поліції регіону.

У Харькові машина впала у водоймище

Власник авто перебував на пасажирському сидінні, коли машина пішла під воду. Чоловік намагався врятувати свого товариша, але йому це не вдалося.

За фактом події в поліції відкрили кримінальне провадження за порушення правил експлуатації транспорту (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає до восьми років в’язниці з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

У Безлюдівці автомобіль впав в озеро: водій встиг вистрибнути на ходу

Як писав Newsroom, ввечері 14 серпня автомобіль ВАЗ-2110 впав з обриву в річку Сіверський Донець. Рятувальники в темряві знайшли авто, яке повністю пішло під воду, і за допомогою автолебідки підтягнули його ближче до берега. Потім через вікно витягли потонулого пасажира на берег. Загиблим виявився мешканець Харкова.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі