У поліції розповіли, навіщо підліток забрався в кабіну машиніста підземки

Харківські правоохоронці проводять перевірку за фактом НП в метрополітені та склали на хлопця адміністративний протокол.

Про це 20 грудня повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області. З’ясувалося, що близько 10:00 ранку на станції метро “Площа Конституції” 16-річний учень коледжу намагався забратися в кабіну машиніста, яка перебувала у хвості складу. У машиніста спрацювала сигналізація, хлопця затримали та передали правоохоронцям. Як пояснив підліток правоохоронцям, хотів пробратися в кабіну з цікавості.

Співробітники відділу поліції в метрополітені склали адміністративний протокол за ст. 173 (“дрібне хуліганство”) кодексу України Про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає від накладення штрафу від 51 до 119 гривень.

ТОП-7 маловідомих фактів про підземку Харкова

Раніше в харківській підземці хлопець стрибнув на рейки. НП сталася на станції метро “Індустріальна”, 10 серпня. Співробітники підземки зняли напругу з лінії. До місця НП прибули охоронці. Через кілька хвилин молодий чоловік сам вибрався на платформу.

Коментарі