У поліції розповіли подробиці смертельної ДТП зі швидкою під Харковом

Водій легковика виїхав на зустрічну смугу і протаранив карету швидкої. Про це 5 січня повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Аварія сталася напередодні о 22:00 на 461 км автодороги Київ – Харків – Довжанський біля селища Коротич. Водій автомобіля Skoda Octavia, який їхав у бік Люботина, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем бригади швидкої медичної допомоги.

Від удару 44-річний водій Skoda отримав несумісні з життям травми та помер по дорозі в лікарню. Крім того, постраждала і 49-річна молодша медична сестра, яка перебувала в машині швидкої допомоги.

3.jpg

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (“порушення правил безпеки дорожнього руху”) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років ув’язнення.

У Харкові на парковці біля супермаркету зіткнулися сім автомобілів

Нагадаємо, раніше в Харкові зіткнулися Ford та машина швидкої допомоги. Аварія сталася на Салтівському шосе неподалік від Харківської гімназії №43. В результаті аварії пасажирку легковика затиснуло в салоні.

Коментарі