У Секторі Гази загинула 24-річна українка родом із Харкова

У секторі Гази загинула 24-річна Лейла Хіжи родом з Харкова. Про це розповів у Facebook журналіст Антон Наумлюк, який розмовляв з рідними загиблої жінки.

Батько Лейли Хіжи, палестинець Гхазі Хіжи, приїхав до України, щоб навчатися в університеті, і тут познайомився з майбутньою дружиною Світланою Куликовою. У Харкові народилася Лейла. Після закінчення навчання сім’я переїхала до Палестини.

Разом із матір’ю Лейла працювала у салоні краси, де готувала палестинських дівчат до весілля. Вийшла заміж та нещодавно народила доньку.

Свідки стверджують, що знайшли Лейлу після ізраїльського удару у напівзруйнованому будинку, вона закривала собою двомісячну дочку Олену. 

“Поранених Лейлу та Олену привезли до лікарні, але за кілька годин туди привезли десятки поранених після вибуху біля лікарні Аль-Ахлі. Лікарів на всіх не вистачало, Лейлу врятувати не вдалося, двомісячна донька жива”, – розповів Антон Наумлюк.

За його словами, це перша підтверджена смерть українки в Секторі Гази.

Терористи вбили видатного фізика із Харкова та його дружину у місті Офакім

За офіційними даними, Посольство України в Ізраїлі підтверджує загибель вісімнадцяти громадян України в Ізраїлі. Наразі один громадянин України вважається зниклими безвісти. На території Сектора Гази підтверджено загибель одного громадянина України.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі