У сина Кернеса з’явився новий бізнес

Данило Привалов, який є середнім сином покійного харківського мера, став співзасновником компанії “Банківська гарантія”. У фірмі він виступає в якості одного з семи співзасновників. Про це повідомляє “Харківський антикорупційний центр”.

Рік без Кернеса: що змінилося в Харкові

Згідно з даними з відкритих джерел, “Банківська гарантія” буде займатися обробкою та розміщенням інформації на вебвузлах. Цей КВЕД містить послуги хостингу, надання простору для розміщення програмних додатків, а також обробку даних. Компанія була створена в листопаді, а її статутний фонд склав 400 тисяч гривень.

Що цікаво, одним зі співзасновників та бенефіціарів є Євген Думчев. У Харкові він відомий як нинішній власник ТОВ “Фінансова компанія Платіжний центр”. Саме ця фірма є оператором системи електронних квитків E-ticket в транспорті. До початку 2020 року у “Платіжному центрі” було вісім бенефіціарів, проте потім залишився лише Думчев.

День пам’яті: біля могили Кернеса зібралися його рідні, близькі та колишні підлеглі (Фото)

Нагадаємо, раніше дружина Данила Привалова Юлія опинилася в епіцентрі українофобського скандалу. Дівчина опублікувала фотографію з Москви, а у відповідь на обурення користувачів соцмереж — розмістила анекдот “про бандерівців”. В результаті відомий блогер Сергій Стерненко закликав український бізнес до бойкоту продукції її торгової марки Yaro. Привалова вибачилася, проте товари все ж перестали продавати в мережах “Сільпо”, Rozetka, Winestore і кав’ярні “Ідеаліст”.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі