У Терехова з’явився новий заступник, який відповідатиме за благоустрій і виконання звернень містян

Депутати Харківської міської ради затвердили директора Департаменту контролю Ігоря Резніка на посаду заступника міського голови – директора департаменту. Відповідне рішення було ухвалене сьогодні, на позачерговій сесії міськради. За призначення проголосували 69 депутатів.

Як повідомили у пресслужбі мерії, серед основних завдань, покладених на нового заступника, – здійснення контролю за якістю робіт, пов’язаних з благоустроєм територій, за своєчасним розглядом і належним рівнем виконання звернень, що надходять до міської інформаційно-диспетчерської служби «1562» тощо.

«Завдяки Департаменту контролю та його очільнику були виявлені та усунені серйозні порушення. Його робота є ефективною та результативною», – зазначив міський голова Ігор Терехов.

У Харківській області новий військовий комісар з досвідом бойових дій

Резнік прийшов на роботу в Харківську міськраду у 2022 році. Раніше працював у харківській митниці, у 2016 році був в.о. директора департаменту боротьби з митними правопорушеннями Державної фіскальної служби. У 2019 року був в. о. начальника Одеської митниці. Його дружина Ольга Кононова суддя Господарського суду Харківської області.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі