У вихідні в Харківській області патрульні затримали 26 п’яних водіїв

Про це сьогодні повідомили в регіональній пресслужбі патрульної поліції. За даними правоохоронців, протягом минулих вихідних, 20 і 21 листопада, співробітники поліції зафіксували 1136 повідомлень про правопорушення, зупинили 26 водіїв з ознаками сп’яніння, а також зареєстрували 40 ДТП, з яких 10 — з постраждалими.

У Харкові військовослужбовець збив на смерть пішохода

Крім цього, копи затримали 10 жителів області, у яких виявили наркотичні речовини.

У Харкові п’яний водій врізався у фуру

Нагадаємо, раніше в Харківській області п’яний водій легковика на смерть збив велосипедистку. Місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння сів за кермо чужого автомобіля ВАЗ-2105 та відправився з села Новоосинове в бік населеного пункту Ковшарівка. По дорозі чоловік втратив керування і збив велосипедистку, яка рухалася в тому ж напрямку. Постраждалу доставили в лікарню, але врятувати її не вдалося. Суд засудив водія до шести років в’язниці.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі