У восьми районах Харкова відключили опалення та воду

Сьогодні у зв’язку з ремонтними роботами тимчасово припинили водопостачання частини будинків у Шевченківському, Індустріальному, Московському, Слобідському та Холодногірському районах. Про це повідомили в КП “Харківводоканал”. Дізнатися адреси будинків, куди зупинять подачу води, можна за посиланням.

Крім цього, сьогодні через усунення дефектів трубопроводу відключили опалення в Шевченківському, Київському, Холодногірському районах. Адреси відключень опубліковані тут. Також у КП “Харківські теплові мережі” оновили графік відключень систем гарячого водопостачання. Гарячої води не буде в частині будинків Шевченківського, Київського, Слобідського, Холодногірського, Новобаварського, Індустріального та Основ’янського районів.

Нагадаємо, “Харківводоканал” повідомив, що з 1 лютого почне нараховувати плату за абонентське обслуговування. Вона є обов’язковою для всіх споживачів, з якими укладено індивідуальний договір про надання послуг з централізованого водопостачання та/або водовідведення. Тариф становить 30,9 гривні на місяць для будинків, в яких встановлено вузол комерційного обліку, та 29,628 гривні, де такий прилад відсутній.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі