У Запоріжжі чоловік сокирою вбив трьох родичів: у поліції повідомили подробиці події (Фото)

Про це 15 вересня повідомили у ГУ НПУ у Запорізькій області.

У Запоріжжі місцевий житель сокирою вбив трьох родичів, які мимоволі стали свідками злочину.

За даними слідства, 12 вересня близько 07:50 до відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з приватних будинків по вулиці Красногірська Шевченківського району вбито трьох людей. Прибувши на виклик, правоохоронці встановили обставини та особистість фігуранта злочину. Ним виявився близький родич загиблих – 29-річний мешканець Запоріжжя.

Чоловік 11 вересня близько 05:00 прийшов до будинку, де жили його рідні, маючи намір заволодіти їх майном та грошима. Планам “візитера” завадили бабуся та дід фігуранта. Щоб позбавитися свідків, чоловік завдав потерпілим кілька ударів сокирою. Розуміючи, що в будинку також його батько, чоловік убив і його. Сокиру фігурант викинув біля річки неподалік місця події, а повернувшись до себе додому, спробував змити з одягу сліди крові.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Чоловіку повідомили про підозру за статтею 115 (навмисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічного позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання фігуранту запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі