Угорський лоукостер тимчасово скасував перельоти з Харкова за трьома маршрутами

Компанія Wizz Air скоротила кількість рейсів, які планує виконати з України до весни. У список потрапили три маршрути з Харкова. Про це повідомляє сайт lowcostavia.com.ua, проаналізував доступність перельотів.

У Харківському аеропорту зустріли мільйонного пасажира за рік

Зокрема, з 4 січня не курсуватимуть лайнери з нашого міста в Дортмунд. Авіасполучення з одним із центрів німецького пивоваріння відновлять наприкінці лютого. З 10 січня по 8 березня для харків’ян будуть недоступні перельоти на літаках угорського лоукостера до Відня. А через три дні закриється Римський напрямок. Перельоти до столиці Італії Wizz Air планує відновити 12 березня.

Раніше компанія вже перенесла відновлення рейсів з Харкова до Венеції. Їх запустять також не раніше березня 2022 року.

Літак зіткнувся з птахом: SkyUp пояснив 17-годинну затримку рейсу з Батумі

Нагадаємо, раніше в аеропорту назвали найпопулярніші напрямки жовтня. За цей місяць послугами Харківського аеропорту скористалися понад 123 тисячі осіб. Цей показник на дві третини зріс у порівнянні з жовтнем минулого, “карантинного” року. При цьому в Харкові стало більше міжнародних рейсів, але менше внутрішніх – в межах країни. Найпопулярнішими напрямками для мандрівників стали курорти Анталія (Туреччина), Шарм-ель-Шейх (Єгипет) та Ларнака (Кіпр). Крім того, харків’яни часто літали в Київ та Стамбул.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі