Українська розвідка оголосила “полювання” на Ігоря Гіркіна: за піймання терориста обіцяють $100 тисяч

Головне управління розвідки Міністерства оборони України гарантує виплату 100 тисяч доларів за передачу Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) в український полон. Відповідне повідомлення 16 жовтня опублікували на офіційній Facebook-сторінці ГУР.

Ігор Гіркін (Стрєлков) – російський терорист, колишній так званий “міністр оборони ДНР”. Відомо, що російський терорист вирішив поновити свою участь у війні проти України.

Служба безпеки України та Генеральна прокуратура порушили проти Ігоря Гіркіна низку справ за терористичну діяльність, тортури, вбивства та порушення державного суверенітету. Він також оголошений Нідерландами у міжнародний розшук у справі про знищення цивільного Boeing 777 рейсу MH17.

Інформацію про терориста ГУР просить передавати за номером: +380 93 117 5809 – зв’язок через Viber, WhatsApp, Telegram, Signal.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі