Українські військові знищили 5 окупантських танків Т-90 на Лиманському напрямку

Окрім модернізованих Т-72, окупанти на Лиманському напрямку також намагаються використовувати Т-90, проте українські захисники вже знищили декілька таких танків.

Про це повідомив в ефірі телемарафону «Єдині новини» речник Східного угруповання військ Збройних Сил України полковник Сергій Череватий.

Інтенсивність бойових дій в районі Бахмута доволі велика, але Збройні Сили України продовжують знищувати окупаційні війська, включаючи основну частину угруповання “Вагнера”, яка вже полягла на Бахмутських полях.

Окупанти в Бахмуті підірвали символ міста – пам’ятник літаку (Відео)

“Так звана друга армія світу не може взяти районний центр. А це пригнічує їхній моральний дух і має сильний інформаційно-психологічний фактор впливу на командирів та військовослужбовців противника. Навіть західні експерти зазначають про відсутність кваліфікованості у командування армії рф, адже вони просто кидають «м’ясні хвилі» на атаки”, — доповнив полковник Череватий.

Речник наголошує, що українські захисники відчувають підтримку від Президента та Командувача фронту, які постійно поруч, та вони знають, що всі вони — в одній команді, що дає їм силу, недоступну ворогу.

Коментарі