Уламки збитих російських ракет впали на приватні подвір’я у Києві та області (Фото)

У Києві уламки збитої ракети впали на присадибну ділянку у Голосіївському районі та на проїжджу частину в Шевченківському. За інформацією Київської міської військової адміністрації, люди не постраждали.

Як повідомив керівник Офісу президента України Андрій Єрмак, у Київській області, у селі Мироцьке Бучанського району збита ракета (Х-55СМ) впала у подвір’я приватного будинку. Уламками пошкоджено покрівлю. Загиблих та потерпілих немає.

Ще одну ракету виявили на полі в селі Тарасівка Боярської громади Фастівського району. За характеристиками, попередньо, також зовні схожа на крилату ракету Х-55СМ.

Воїни української ПВО вночі збили 23 із 25 крилатих ракет росіян

На Черкащині у лісовому масиві біля села Оршанець виявлено залишки ракети, за попередніми висновками Х-101. Внаслідок вибуху виникла пожежа, яку ліквідовали. Постраждалих немає. Вибуховою хвилею було пошкоджено 47 вікон будівлі комунального закладу «Черкаський обласний протитуберкульозний диспансер. Персонал лікувального закладу провіві евакуацію 47 пацієнтів до неушкодженої частини будівлі.

У Звенигородському районі знайдено місце падіння другої ракети без наслідків.

Очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов опублікував фото з місць падіння російських ракет та їх уламків. Зокрема, правоохоронці виявили в одному з районів області воронку діаметром близько 8 метрів і глибиною понад 2,5.

“Наголошую усім, якщо ви знайшли частини ракет, дронів. Не торкайтесь вибухонебезпечних предметів, повідомте про знахідку спеціальні служби, обмежте доступ до місця падіння уламків”, – зазначив Андрій Нєбитов.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі