У Харкові побудують скейт-парк та велосипедну трасу

У парку “Перемога” планують упорядкувати територію. Відповідний тендер опублікували на порталі електронних закупівель ProZorro.

Департамент житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Харківської ОДА оголосив конкурс на благоустрій території парку на проспекті Тракторобудівників, 55. На виконання робіт, включаючи створення проєктно-кошторисної документації, планують витратити 66 мільйонів гривень.

У Харкові планують реконструювати сквер

Згідно з тендером підрядник до 31 грудня 2022 року в північній частині парку “Перемога” зобов’язаний провести земляні роботи, прокласти тротуари, постелити газон, а також побудувати бетонний скейт-парк та велосипедну трасу. Також робітники повинні встановити 15 інформаційних стендів. Всього в переліку робіт — 84 найменування.

Харків’яни просять створити велодоріжки в парку “Зелений гай”

Нагадаємо, раніше харків’яни просили мерію відновити занедбаний Універмаг на Салтівці, який в народі охрестили “Мавзолеєм“. Будівля по вулиці Гвардійців Широнінців, 45 є негласною та забутою візитною карткою Салтівки. Зараз воно знаходиться в дуже жалюгідному стані.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі