В Харьковском районе во время пожара из многоэтажки эвакуировали более 40 человек

У Пісочині загорілася квартира в житловому будинку. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДСНС У Харківській області.

Сигнал про подію на вулиці Набережній, 11 надійшов на спецлінію 5 липня о 14:47. До місця НС направили два відділення рятувальників на автоцистернах. На момент їх прибуття в житловому будинку на шостому поверсі горіла одна з квартир.

У Харківській області рятувальники запобігли вибуху газу в легковому автомобілі

Площа спалаху склала 20 квадратних метрів. Через сильне задимлення рятувальники вивели на вулиці 43 жителів багатоповерхівки, з них семеро – діти. О 15:58 полум’я вдалося ліквідувати. Жертв і постраждалих в результаті НС немає. Зараз співробітники ДСНС з’ясовують причину інциденту.

У Харкові на ходу загорівся тролейбус і палахкотів автомобіль на СТО

Нагадаємо, раніше в Мерефі через необережне поводження з вогнем загинула жінка. Інцидент стався на вулиці Соборній, 10. До місця НС направили одне відділення рятувальників на автоцистерні. На момент їх прибуття в приватному будинку горіли меблі та речі. Площа пожежі склала 20 квадратних метрів. Через сильне задимлення бійцям ДСНС довелося працювати в захисних масках. Під час гасіння вогню рятувальники виявили тіло жінки 1957 року народження.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі