В Ізюмі почне працювати акушерсько-гінекологічна мобільна амбулаторія (Фото)

Медикам Харківської області передали п’ять нових карет швидкої допомоги та акушерсько-гінекологічну мобільну амбулаторію. Про це 27 жовтня повідомили у Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Насамперед мобільна акушерсько-гінекологічна амбулаторія почне працювати у деокупованому Ізюмі Харківської області.

“Міні-стаціонар призначений не тільки для пологів, але й для огляду жінок, комплексу гінекологічних заходів, навіть оперативних втручань. Тут по черзі працюватимуть лікарі обласного перинатального центру”, — йдеться у повідомленні.

Мобільна амбулаторія забезпечена водою, електрикою та необхідними інструментами. Її медикам Харківської області передав фонд населення ООН в Україні – UNFPA Ukraine.

Також завдяки програмі United24. “Швидкі” медики отримали п’ять машин екстренної допомоги, які передадуть до Ізюмського, Чугуївського та Красноградського районів.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі