В “Нікольському” розповіли про причини нічної пожежі в центрі Харкова

В адміністрації торгового центру кажуть, що через куріння в недозволеному місці спалахнув картон. Повідомлення з’явилося 25 березня в соціальних мережах ТРЦ.

Люди, що працюють у ТЦ “Ave Plaza” не знають, як діяти під час пожежі – ДСНС

“Винних вже шукаємо і вони будуть покарані. Всі протипожежні системи спрацювали злагоджено, оскільки безпека наших відвідувачів – пріоритет для нас”, – відзначили в торговому центрі, запевнивши, що сама будівля не постраждала.

Нагадаємо, пожежа на лоджії з боку недобудованого фасаду спалахнула 24 травня пізно ввечері. Торгові зали затягнуло їдким димом, через що близько 200 відвідувачів евакуювали на вулицю. Рятувальники оперативно загасили загоряння на третьому поверсі. Площа пожежі склала чотири квадратних метри.

Із ТЦ “Караван” евакуювали людей (Відео)

Раніше біля станції метро “Героїв Праці” сталася масштабна пожежа в ТЦ “Міраж”. На місце прибули 45 осіб особового складу та 11 одиниць техніки. Рятувальникам знадобилося чотири з половиною години, щоб ліквідувати загоряння площею 360 квадратних метрів. У результаті частково або повністю згоріли магазини, розміщені з першого по третій поверхи будівлі.

Коментарі