ВАЗ виїхав на зустрічну та врізався в Mercedes: 70-річного чоловіка доставили в лікарню

У Харкові на Окружній дорозі сталося лобове зіткнення легковика та вантажного фургона. Від удару ВАЗ буквально розірвало. Про це повідомили очевидці в міських Telegram-каналах.

У Харкові копи влаштували погоню за п’яним водієм (Відео)

“На Окружній біля екопарку зіткнулися ВАЗ 2107 та Мерседес Спринтер. Жигуль всмятку. Інформації про постраждалих поки немає”, – написав водій однієї з машин, що проїжджали повз.

У пресслужбі обласного управління Нацполіції підтвердили інформацію про інцидент. За даними правоохоронців, ВАЗ виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з фургоном. З місця події 70-річного водія легковика забрали медики та доставили в лікарню. Зараз правоохоронці встановлюють всі обставини події.

 

 

 

Нагадаємо, раніше в Харкові водій фури врізався у два легковики та зніс світлофор. Зіткнення сталося на перехресті Салтівського шосе й вулиці академіків Ахієзерів. Водій вантажівки DAF зачепив припаркований автомобіль ВАЗ-2110 і виїхав на зустрічну смугу, де врізався у ВАЗ-21093. Після цього фура знесла світлофор, що стояв на узбіччі. В результаті того, що сталося постраждав тільки винуватець аварії, його доставили в лікарню.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі