Вбивство дитини на Салтівці: мати зателефонувала в поліцію перед спробою суїциду

У Харкові силовики знайшли пояс від халата, яким, ймовірно, мати задушила дворічного сина. Сама жінка після спроби суїциду перебуває в реанімації. Про це повідомили в пресслужбі обласної прокуратури.

У Харківській області раптово помер двомісячний малюк – поліція

Сьогодні близько 04:00 в поліцію зателефонувала 36-річна харків’янка та розповіла про вбивство нею власної дитини. Після цього мати викинулася з вікна четвертого поверху. Жінка залишилася жива та зараз знаходиться в реанімації. На місці трагедії правоохоронці знайшли пояс від халата, яким і задушили дворічного хлопчика.

Фігурантка раніше не була судима та не перебувала на обліку соцслужб. Вона проживала разом зі своїм батьком та одна виховувала малюка. Зараз силовики перевіряють інформацію про невиліковне захворювання, яке могло стати причиною її вчинку. Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 115 КК України (“Умисне вбивство малолітньої дитини”). Матері може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

У Дніпропетровській області 4-річну дівчинку забили до смерті: підозрюють батька

Нагадаємо, раніше в Ізюмському районі Харківської області силовики оголосили місцевій жительці підозру в злісному невиконанні обов’язків по вихованню дитини. Її чотирирічний син потонув під час відпочинку разом з мамою на Сіверському Дінці. За даними слідства, трагедія сталася 27 червня. Мати на деякий час залишила сина без нагляду, в результаті чого хлопчик зайшов у воду та потонув. Через три місяці слідчі вирішили оголосити 32-річній жінці підозру за статтею 166 (“злісне невиконання обов’язків по вихованню дитини”) КК України.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі