Вбивство харків’янки у Фінляндії: став відомий вердикт суду

Надвірний суд Східної Фінляндії підтвердив вердикт щодо Йоеля Марина, якого засудили до довічного позбавлення волі. 27-річного хлопця визнали винним в умисному вбивстві дівчини та пораненні кількох осіб.про це повідомляє фінська державна телерадіокомпанія Yle.

У Туреччині затримали підозрюваного у вбивстві іноземних студентів

Нагадаємо, трагедія у фінському місті Куопіо сталася два роки тому. Один зі студентів місцевого коледжу увійшов до класу з шаблею і напав на людей, що знаходилися там. В результаті одна з жертв загинула, десять осіб, включаючи самого нападника, були поранені. Жертвою виявилася 23-річна харків’янка Анна Ладога. На тілі вбитої дівчини експерти нарахували понад 20 порізів.

Рік тому суд першої інстанції засудив зловмисника до довічного позбавлення волі. Захист Йоела Марина оскаржила цей вердикт. Однак друга інстанція не знайшла причин змінювати рішення. Тепер колишній студент проведе залишок життя за ґратами.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі