Вбивство шестирічної Мирослави: потерпілі просять допитати 16 свідків

Вовчанський районний суд Харківської області провів засідання у справі про вбивство дитини в Старому Салтові. Сторона потерпілих подала клопотання про допит 16 свідків та витребування документів. Про це розповіли в пресслужбі суду.

“Хочу, щоб його посадили довічно”, – мама вбитої шестирічної дівчинки про підозрюваного

Нагадаємо, трагедія сталася в липні нинішнього року. До правоохоронців звернулася мати шестирічної Мирослави. Вона розповіла, що дочка пішла на прогулянку з 13-річним сусідом і не повернулася. Тіло маленької дівчинки знайшли в покинутій будівлі. Причиною її смерті стали травми голови. У той же день був затриманий підозрюваний.

Обвинувальний акт за статтями 115 (“умисне вбивство малолітньої дитини”) і 152 (“зґвалтування малолітньої”) КК України був направлений до суду. У зв’язку з віком фігуранта, прокуратура не може наполягати на позбавленні волі і вимагає, щоб підлітка відправили в спецшколу.

У Старому Салтові прощаються з шестирічної Мирославою, у вбивстві якої підозрюють підлітка (Фото)

Як стало відомо сьогодні, 18 жовтня відбулося закрите засідання суду. На ньому захист потерпілих подала клопотання, яке було задоволено. Розгляд справи продовжиться 28 жовтня, тоді ж може початися допит свідків у справі.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі