Вбив знайому, розчленував і викинув тіло у сміттєвий бак: мешканцю Одеси загрожує до 15 років в’язниці (Фото)

Про це 23 серпня повідомили у ГУ НПУ на Одещині.

За даними слідства, 17 серпня до поліції звернулася 51-річна мешканка Суворівського району, яка попросила розшукати дочку, яка кілька днів не виходила на зв’язок.

Правоохоронці з’ясували, що останнім громадянку міг бачити 44-річний місцевий житель.

Увечері 13 серпня чоловік познайомився із зниклою одеситкою та запросив її до себе додому. Під час розпивання алкогольних напоїв між фігурантом та потерпілою виникла сварка. Хазяїн будинку кілька разів ударив гостю по голові. Від отриманих травм жінка померла. Щоб приховати сліди злочину, чоловік відтягнув тіло загиблої до підсобного приміщення, а через добу розчленував, сховав останки в ковдру та сумку, і викинув у бак для сміття.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Чоловіка затримали. Мешканцю Одеси повідомили про підозру за статтею 115 (навмисне вбивство) КК України. Йому загрожує до 15 років ув’язнення. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі