Вдарила ножем співмешканця, який бив її лопатою: суд виніс вирок жінці

Первомайський міськрайонний суд Харківської області виніс вирок про перевищення меж необхідної оборони. Обвинувачена уклала угоду про примирення з потерпілим. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

22-річна харків’янка в гостях вдарила ножем чоловіка – поліція

Інцидент стався 27 липня нинішнього року. Пара, яка перебувала в цивільному шлюбі, прийшла в гості до своєї знайомої. Між чоловіком і його співмешканкою спалахнула сварка. П’яний гість схопив пластмасову лопату та став бити свою партнерку по голові, обличчю та руках. У відповідь жінка взяла зі столу ніж та вдарила кривдника в груди. Поранений покинув альтанку.

В ході розгляду потерпілий та його цивільна дружина уклали угоду про примирення. За перевищення меж необхідної оборони уродженку АРК засудили до обмеження волі на 1,5 року з випробувальним терміном на рік. На цей час вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі