Вдарив ножем біля магазину: поліція за годину знайшла підозрюваного у вбивстві

У Харківській області правоохоронці затримали 39-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві знайомого. Розшук тривав менше ніж година. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

У Харкові під час застілля племінник ударив ножем співмешканця своєї тітки

1 вересня близько 23:00 до правоохоронців звернувся житель села Хотомля. Він розповів, що біля місцевого магазину побилися двоє чоловіків. Один з них ударив опонента ножем і втік.

На місці події поліцейські знайшли тіло 40-річної жертви. Менше ніж за годину вдалося знайти й передбачуваного фігуранта. Слідчі порушили кримінальне виробництво за статтею 115 КК України (“умисне вбивство”). У разі, якщо вина чоловіка буде доведено, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

“Бився з дітьми, бив цеглою та палицею”: що відомо про підозрюваного у вбивстві шестирічної Мирослави

Нагадаємо, раніше Київський районний суд Харкова продовжив запобіжний захід для підозрюваного у вбивстві шестирічної Мирослави Третяк. Тіло дитини знайшли в покинутій будівлі на території Старого Салтова 28 липня. Незабаром силовики затримали підозрюваного, ним виявився 13-річний сусід убитої Богдан Ф. Сам підліток розповів старшим сестрам, що в той вечір з ними був дорослий чоловік, який сам запропонував убити Мирославу. Сусіди хлопчика припускають, що він міг бажати смерті дівчинки в якості помсти за образ від її родини.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі