Вербував дівчат для роботи в порноіндустрії в Іспанії: суд виніс вирок харків’янину

Київський районний суд Харкова виніс вирок чоловікові, який підшукував дівчат “для роботи за кордоном”. В ході розгляду фігурант визнав свою провину та попросив не відправляти його за ґрати. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

У Харкові жінка вербувала повій для роботи на Кіпрі – поліція

За даними слідства, харків’янин вирішив залучити дівчат в порнобізнес, що функціонував на території Королівства Іспанія. Для цього він уклав угоду з жінкою, яка підшукувала жертв, які опинилися в складному матеріальному становищі. Активну діяльність “бізнесмен” розгорнув у листопаді 2018 року.

Менш ніж за півтора місяця він встиг переправити за кордон двох дівчат, а ще з п’ятьма домовився про роботу в іноземній вебкам-студії. Після цього чоловіка затримали правоохоронці.

“За 15 хвилин заробляла більше, ніж чоловік у таксі”: інтерв’ю з колишньою онлайн-моделлю

В ході розгляду вербувальник повністю визнав провину. Представник потерпілих заявив, що житель Харкова повністю компенсував збитки. За вчинену повторно торгівлю людьми фігуранта засудили до п’яти років позбавлення волі, але замінили покарання на трирічний випробувальний термін. Чоловікові також повернули заставу в 141 тисячу гривень. На цей час вердикт не вступив в термін та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі