“Вічний вогонь”: газ на заправці під Харковом горить вже сьому добу

На заправці WOG поблизу селища Рай-Оленівка продовжують палати залишки газового конденсату, що виходять з підземного резервуара. Про це сьогодні повідомив Newsroom начальник пресслужби Головного управління ДСНС у Харківській області Євген Василенко.

Під Харковом під час ремонту вибухнув балон: п’ятеро людей – у реанімації

За його словами, на АЗС не обслуговують автомобілістів – працює тільки магазин. На місці позмінно чергує одне пожежно-рятувальне відділення (чотири співробітники) на спецавто з Харкова та найближчих населених пунктів. Щоб приступити до ремонтних робіт на заправці потрібно, аби з підземної ємності вийшов весь газ. За висновком експертів, горіння конденсату – єдиний безпечний спосіб позбутися від залишків газу. Подію на АЗС під Харковом у соцмережах називають”вічним вогнем”.

Правоохоронці показали наслідки вибуху газу в Харківській області (Фото)

Нагадаємо, вибух на автозаправній станції в Харківській області прогримів 28 жовтня о 04:31. Відбулася розгерметизація підземної ємності з газом, об’ємом 18 кубометрів. Вогонь від вибуху охопив дві вантажівки, що перебували поруч. В результаті події ніхто не постраждав. Вибух спровокував громадянин Туреччини, який на фурі в’їхав у газорозподільну колонку.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі