Військові РФ обстріляли місто під Харковом: загинула жінка, чоловік отримав поранення

Про це 26 серпня повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Минулої ночі обстріли Харкова не зафіксовані, проте російські окупанти вночі обстрілювали мирних мешканців Харківського та Чугуївського районів області.

“Близько 02:00 військові рф завдали ракетного удару по Чугуєву, пошкоджено інфраструктурний об’єкт. Попередньо – без постраждалих. Близько 02:30 окупанти обстріляли місто Дергачі — зруйновано освітню установу. На жаль, загинула жінка приблизно 50 років, 59-річний чоловік отримав поранення. Інформація уточнюється. Також загарбники обстрілювали Чугуївський та Богодухівський райони Харківщини. Пошкоджено житлові будинки, господарські споруди, цивільні й промислові об’єкти, знищено декілька автомобілів, сталися пожежі”, – йдеться у повідомленні.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, вчора за день у Чугуївському районі одна людина загинула, двоє — отримали поранення.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі