Військові РФ ракетами й “Градами” обстріляли Дніпропетровську область: є загиблі та поранені (Фото)

Про це 11 серпня повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

Російська армія атакувала чотири райони області. Нікопольський район ворог тричі обстріляв із “Градів”, зафіксовано 120 прильотів. Внаслідок удару двоє людей загинули, ще семеро — отримали поранення, серед них — 13-річна дівчинка.

У місті понівечено понад 40 багатоповерхівок. П’ять квартир зруйновано. Рятувальники розбирають завали та шукають людей. Також пошкоджено три школи, кілька магазинів, гаражі й машини. Перебито лінію електропередач. Без світла — понад шість тисяч нікопольчан.

У Червоногригорівській громаді є руйнування у 14 будинках, постраждала амбулаторія, магазин та стадіон. Близько тисячі людей без електрики.

У Криворізькому районі під вогонь російських “Ураганів” потрапила зеленодольська громада. Сталося кілька пожеж. Вогнеборці ліквідували полум’я. Постраждалих немає.

У Синельниківському районі ворог ударив по Великомихайлівській громаді. Пошкоджено млин та житлові будинки. Постраждала сімейна пара, жінка перебуває у лікарні.

Також було зафіксовано приліт ракети у Дніпровському районі. Масштаб руйнувань встановлюється.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі