Військові РФ з території Білгорода випустили по Харківській області дві ракети

Про це 28 серпня повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Минулої ночі обстрілів по місту Харкову зафіксовано не було. Проте близько півночі російські окупанти з Бєлгорода випустили по Харківській області дві ракети. Вибухи пролунали в районі селища Травневе та міста Південне Харківського району. За попередньою інформацією, без постраждалих та руйнувань.

Протягом минулої доби російські окупанти обстрілювали Харків та мирне населення Богодухівського, Чугуївського, Харківського та Ізюмського районів. Пошкоджено житлові будинки, об’єкти промисловості, сталися лісові пожежі.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби у смт Золочів Богодухівського району загинула одна людина. У смт Донець Ізюмського району та смт Слатине Харківського району поранення отримали по одному мирному мешканцю.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі