Військовий з Маріуполя купив в Харкові квартиру за 1,3 мільйона гривень

Начальник відділу соціально-гуманітарного забезпечення військової частини тисячу чотириста сімдесят два, яка базується в Маріуполі Донецької області, придбав нерухомість в Харкові.

Про це стало відомо 6 вересня завдяки матеріалам, опублікованим на сайті Національного агентства з протидії корупції.

Згідно з документом, заступник командира взводу з персоналу Роман Гончаренко купив квартиру площею 65,1 м кв. Вартість об’єкта нерухомості склала 1,343 мільйона гривень (20 600 тисяч гривень за “квадрат”).

У щорічній декларації Гончаренко вказав, що у 2020 заробив у військовій частині 404 тисячі гривень. Крім того, торік він отримав 1,18 мільйона гривень в якості грошової компенсації на придбання житла. Готівкою військовий зберігав 1,5 мільйона гривень і 16 тисяч доларів.

У Маріуполі Гончаренко з сім’єю орендує квартиру площею 46,6 м кв, а в селищі Борки Харківської області йому належить земельна ділянка на 200 соток.

У Харкові звільнили прокурора, який не задекларував машини та мільйон дружини

Як раніше писав Newsroom, в Харкові депутату від “Слуги народу” Вікторії Алексейчук подарували майже 1,5 мільйона гривень. Депутат подала декларацію, в якій відзвітувала про доходи за 2020 рік і показала дорогу покупку. Згідно з документом, тепер їй належить квартира в столиці.

Коментарі