Внаслідок обстрілу гідротехнічних споруд у Кривому Розі підтоплено понад 100 будинків (Фото)

Про це 15 вересня на своїй Telegram-сторінці повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

Внаслідок російського удару по західних околицях Кривого Рогу 14 вересня було пошкоджено гідротехнічні споруди. Через прорив на греблі 112 будинків місцевих мешканців виявилися підтоплені. Рівень води у річці Інгулець підвищився від 100 до 190 сантиметрів. Жертв та постраждалих немає.

Місцева влада організувала чотири пункти збору громадян для евакуації до безпечної зони. Рятувальники евакуювали з небезпечного району 11 людей.

“Після виснажливих робіт цієї ночі вдалося поставити перші затвор-шандори та зафіксувати зниження рівня води на всіх ділянках на 4-6 сантиметрів. Після встановлення другого затвору рівень води в річці знизився на 40 сантиметрів. Працюємо над повною локалізацією витоку. Ситуація контрольована і вже найближчим часом проблему буде усунуто”, — повідомив Валентин Резніченко.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі