Внаслідок російського обстрілу в Куп’янську сталася масштабна пожежа на промисловому об’єкті (Фото)

Про це 30 жовтня на своїй Telegram-сторінці повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Внаслідок російського обстрілу в Куп’янську пошкоджено цивільний промисловий об’єкт. На місці удару сталася масштабна пожежа. Рятувальники ліквідують спалах. За попередньою інформацією, жертв та постраждалих немає.

Також протягом доби рашисти завдали ударів по населених пунктах Вовчанської громади Чугуївського, а також Харківського та Куп’янського районів.

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби із пораненням госпіталізували 58-річну мешканку Куп’янського району.

На деокупованих територіях області продовжується розмінування. Піротехніки ДСНС протягом доби знешкодили 267 вибухонебезпечних предметів.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі