Вночі росіяни атакували дронами Харківську область: є загиблий

Вночі ворог завдав атаки, використавши більше ніж 10 БПЛА, по території Богодухівського та Куп’янського районів. Сталися пожежі. Загинув 29-річний чоловік, зазнав поранення 39-річний чоловік. Про це повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

Протягом минулої доби російські окупанти обстрілювали з усього наявного озброєння населені пункти Харківського, Куп’янського, Чугуївського, Богодухівського та Ізюмського районів.

У селі Гороховатка Ізюмського району внаслідок ворожого обстрілу зазнав поранення 48-річний чоловік. По селу Котляри Харківського району окупанти завдали удару ракетою “Калібр”. Зафіксовано влучання в землю. Без масштабних руйнувань та постраждалих.

У селі Івашки Богодухівського району обстрілом пошкоджено інкубатор. У селі Глушківка Куп’янського обстріли спричинили лісову пожежу. У Вовчанську Чугуївського району госпіталізований з пораненням 63-річний чоловік.

Триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили майже 18 га території та знешкодили 125 вибухонебезпечних предметів.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі