Володимир Зеленський звернувся до українців під час телемарафону національної єдності

16 лютого в Україні стартував День єдності. З цієї нагоди, на українських телеканалах проходить спецмарафон #UAразом, який розпочався о 08:00 ранку.

В рамках трансляції до українців звернувся і президент Володимир Зеленський.

“Великий народ, великої країни, доброго ранку тобі! Сьогодні важливий день — День єднання нас усіх. Ми різні. Різного віку, різної статі, з різних міст, регіонів, різних професій, різних талантів, різних знань, мов, релігій. Але об’єднує нас одне бажання — бажання жити в мирі, жити щасливо однією сім’єю з дітьми, з батьками. І на все це ми маємо повне право, тому що ми у себе вдома. Ми в Україні. І ніхто не буде любити наш будинок, як ми любимо. І ніхто — тільки ми разом зможемо наш будинок захистити. З Днем єднання, синьо-жовті! З Днем єднання, Україно! Схід, захід, південь, північ звучить тільки разом, але звучить дуже сильно”, — підкреслив гарант.

Трансляція тривала дві години вранці, а також відбудеться ввечері з 19:00 до 22:00. Представники влади та лідери думок обговорюватимуть поточну ситуацію на кордонах України та всередині держави.

Указ про проведення Дня єдності Зеленський підписав кілька днів тому, оскільки саме цю дату західні ЗМІ неодноразово називали, як точку старту російського вторгнення на територію України.

Коментарі