Встановлював білборди із кремлівською пропагандою: мешканця Куп’янського району взяли під варту (Фото)

Правоохоронці у Харківській області затримали посібника російських окупантів. Про це 12 жовтня повідомили у регіональній прес-службі прокуратури.

За даними слідства, під час окупації смт Шевченкове Куп’янського району 24-річний місцевий житель вступив із окупантами у “трудові відносини”. У червні російські військові запропонували чоловікові обійняти посаду “керівника” так званого “господарського відділу” в окупаційній адміністрації, на що фігурант погодився.

Він виконував усі вказівки загарбників та організував встановлення на території населеного пункту білбордів із проросійською агітацією для підняття бойового духу окупантів.

Правоохоронці затримали чоловіка. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. 24-річному жителю смт Шевченкове повідомили про підозру за статтею 111 (“колабораційна діяльність”) КК України. Наразі фігурант перебуває під вартою.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі