“Втратили зв’язок з реальністю”: депутат Харківської облради звинуватила партію, яка позбавила її мандата

Вікторія Белявцева розкритикувала рішення однопартійців і заявила про “подвійні стандарти”. Під час сесії облради, яка відбулася 21 грудня, вона заявила свої претензії з трибуни.

“Рік тому нас з вами було обрано депутатами Харківської обласної ради. Я також була обрана від політичної сили (“Блок Світличної “Разом”), яка декларувала роботу на розвиток Харківської області, підтримку місцевих громад та їх жителів. На жаль, це виявилося політикою подвійних стандартів, адже коли ці ж завдання я почала виконувати не тільки у якості депутата, але і як посадова особа в органі держвлади, мені приписують “втрату зв’язку з партією” і намагаються незаконно позбавити мандата. Ні, шановні, це ви втратили зв’язок з реальністю. Хочу зазначити, що ми живемо в правовій державі та незаконні дії кого-небудь будуть припинені, а винні понесуть покарання”, – сказала Вікторія Белявцева, зазначивши, що команда президента працює на розвиток громад.

Депутати Харківської облради звільнили мільйонера з посади першого заступника голови

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Вікторія Белявцева може втратити мандат. Таке рішення члени обласного осередку партії прийняли одноголосно на конференції. На початку наступного року партія анонсувала наступний етап конференції, на якому приймуть остаточне рішення.

Коментарі