Вирви в землі та зруйнований ковальський цех: в поліції задокументували наслідки російських обстрілів

Пошкоджено об’єкти інфраструктури та житлові будинки.

За останні два дні війська рф вдарили ракетами по Новобаварському, Холодногірському, Немишлянському районах Харкова та населеним пунктам Руські Тишки, Циркуни та Хролі Харківської області. Правоохоронці задокументували наслідки обстрілів.

Окупанти нанесли ракетний удар по Львівській області

Так, внаслідок обстрілу зазнала значних пошкоджень триповерхова будівля ковальського цеху заводу у Новобаварському районі. Вибиті вікна, зруйновано близько 1000 квадратних метрів покрівлі та міжповерхові перекриття. У Холодногірському районі ракета влучила в асфальтовану поверхню уздовж вулиці біля будівель, внаслідок чого утворилася вирва. Два снаряди поцілили на територію підприємства у Немишлянському районі. Утворилися дві воронки, пошкоджена будівля.

Під час патрулювання території Роганської територіальної громади поруч з птахофабрикою у селі Хролі виявлено вирви від влучання двох ракет. У селах Циркуни та Руські Тишки постраждали домоволодіння громадян, господарська споруда.

Російська ракета влучила в адміністративну будівлю в одному з районів Харкова

Попередньо встановлено, що обстріл здійснювався зенітно-ракетним комплексом С-300.

Слідчими територіальних підрозділів відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від восьми до дванадцяти років.

Коментарі