Виявили кулемет і прихильника “руського миру”: як минула тривала комендантська година у Харкові

На протязі комендантскької години, що тривала у Харкові і області півтори доби, правоохоонці посиленно патрулювали регіон. За цей час мобільні групи відпрацювали 300 адрес щодо незаконного зберігання зброї. Про це повідомив т.в.о. начальника слідчого управління поліції Харківської області Андрій Шарнін.

У Києві на вокзалі затримали чоловіка з прив’язаною до живота гранатою

За його даними, було відкрито 14 кримінальних проваджень щодо незаконного зберігання зброї і боєприпасів до неї. Поліцейські вилучили ручний кулемет Калашникова, 7 гранат, понад 1000 боєприпасів, 3 пістолети.

Також до ЄРДР було внесено 58 кримінальних проваджень щодо незаконного зберігання наркотиків і 10 – щодо незаконного посіву маку.

Під час комендантскої години викрили прихильника “руського миру”, в якого вилучили предмети з відповідною символікою. Ще 10 осіб зараз перевіряють на причетність до співпраці з ворогом. Також зареєстрували 49 адміністративних правопорушень: порушення громадського порядку, розпивання алкогольних напоїв в громадських місцях, вчинення дрібних хуліганств, порушення правил дорожнього руху, скоєння домашнього насильства.

У Харківській області змінили час комендантської години

Під час оперативного відпрацювання харківські поліцейські встановили місцезнаходження двох викрадених автомобілів, один з яких розшукувався київською поліцією. Також з’ясовано місце перебування 5 осіб, які знаходилися в розшуку за вчинення кримінальних злочинів.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі