Виявили з дрона: Прикордонники затримали організатора та порушників кордону (Відео)

Прикордонники Подільського загону зупинили спробу незаконного переправлення трьох громадян України через державний кордон та затримали організатора цієї незаконної дії. З’ясувалося, що місцевий житель Великої Михайлівки на Одещині організував схему вивезення чоловіків призовного віку за кордон. Для цього використовувалися телеграм-канали та інші соціальні мережі. Вартість такої послуги становила 4500 доларів США за одну особу.

Після прибуття до місця, прилеглого до молдовського кордону, порушників мав зустріти переправник, який планував довести їх до кордону своїм автомобілем.

У Харкові судитимуть членів організованої озброєної банди, які видавали себе за правоохоронців та вчиняли розбійні напади

Під час затримання чоловіків, які були з Харківської, Луганської та Київської областей, вони намагалися втекти, але за допомогою безпілотного літального апарату прикордонники швидко їх відшукали.

Наразі всіх правопорушників затримано. ДПСУ направили повідомлення до Національної поліції з приводу правопорушення за статтею 332 Кримінального кодексу України “Незаконне переправлення осіб через державний кордон України”.

Коментарі