“Я не знаю, чому мене залишили на цій землі” — мати Лізи, яка загинула під час обстрілу Вінниці, опублікувала пост (Фото)

Мешканка Вінниці Ірина Дмитрієва, дочка якої 14 липня загинула під час російського ракетного обстрілу, опублікувала на своїй сторінці в Instagram першу посаду після трагедії.

“Майже місяць минув після жахливої ​​трагедії… Мені здається, що Ліза чекає на мене вдома… Я на власні очі все бачила і пам’ятаю, але знаходжуся в іншій реальності. Не вірю… І не хочу жити у новій жахливій реальності. Моя любов, моя кохана дівчинка, ти була такою життєрадісною і навчила мене любити безумовно не зважаючи ні на що! На жаль, так мало часу я була твоєю мамою, так мало… Ми обов’язково зустрінемося з тобою. Моє серце навіки з тобою, душа моя плаче. Кляті нелюди рашисти вбили тебе, і мене… Нехай кожна сльоза українця стане смертельною отрутою для тисячі орків. Їм немає прощення, лише жорстока смерть ворогам! Дякую всім за підтримку – рідним, близьким, друзям, знайомим, людям, яких я навіть не знаю. Ви дуже багато зробили для нас із Лізуньою, підтримали. Дякую всьому світу. Я не знаю, чому мене залишили на цій землі жити, не розумію навіщо. Потрібен лише час. Але поки я не хочу вірити, наче страшний довгий сон”, — написала Ірина.

Нагадаємо, 14 липня рашисти вдарили двома ракетами “Калібр” по Вінниці. Ракети випустили з підводного човна, що базується в акваторії Чорного моря. Боєприпаси влучили у Будинок побуту “Ювілейний”. У міністерстві оборони росії заявили, що били по Будинку офіцерів, де в той момент нібито проходила нарада високопоставлених українських та іноземних військових. Там же вкотре збрехали, заявивши, що всіх учасників знищили, а про жертви серед мирних громадян не сказали жодного слова. Внаслідок російського удару загинули 23 мирні жителі, у тому числі троє дітей.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі