Як в Києві: у вагонах харківського метро встановлюють інформаційні екрани

У Харкові на Салтівській лінії метрополітену тестують поїзд, в якому буде працювати інформаційно-рекламна система. Аналогічні пристрої вже кілька років працюють у Києві. Про заплановані зміни повідомили в пресслужбі підземки.

Харків’яни просять збільшити в метро кількість терміналів для оплати проїзду банківською картою

Раніше інформація про нововведення з’явилася в міському Telegram-каналі ХС. Користувачі зняли поїзд на відео.

“У Харківському метрополітені на Салтівській лінії помічений склад, у якого в вагоні є інформаційні телевізори. Але поки він курсує без пасажирів. Покращення?”, – припустили очевидці.

У пресслужбі метрополітену підтвердили, що справді обкатують склад з інформаційно-рекламною системою. Але поки в не готові сказати, коли поїзд повноцінно вийде на лінію.

 

 

Нагадаємо, раніше в Холодногірському районі Харкова після реконструкції відкрили парк “Юність”. На його території проклали нові доріжки, встановили освітлення та лавочки. Тут з’явилися спортивна й гімнастичний майданчик, великі ігрові комплекси з гірками та гойдалками, скалодром, замок, майданчик для вигулу собак, громадський туалет, зона для ролерів та велосипедистів. У пресслужбі Харківської міськради також додали, що територія повністю адаптована для людей з інвалідністю.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі