З початку року на дорогах Харківської області загинули 165 людей

У Харківській області з початку року в аваріях загинули 165 осіб. В цілому по Україні цей трагічний показник склав 2592 летальних випадки, в тому числі жертвами стали 157 дітей. Про це повідомили в Міністерстві охорони здоров’я України.

ДТП з трьома загиблими: водій може вийти на свободу за 91 тисячу гривень

У нашому регіоні за десять місяців 2021 року сталося понад десять тисяч ДТП. В результаті аварій 165 людей загинули, а 1485 – отримали травми різного ступеня тяжкості. У МОЗ вважають, що число жертв могло б бути меншим при виконанні простих правил: якби люди пристібалися ременем безпеки, використовували світловідбиваючі елементи та не пили за кермом.

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, щорічно у світі гинуть в аваріях 1,3 мільйона осіб. Саме ДТП є головною причиною смертності серед дітей та молодих людей у віці від 5 до 29 років.

Смертельна аварія в Харкові: дівчина, яка перебувала в Infiniti, розповіла, хто був за кермом

Нагадаємо, раніше в Богодухівському районі Харківської області сталася аварія, жертвою якої стала жінка 1965 року народження. Вчора вдень мешканка села Куп’єваха не впоралася з керуванням на скутері Yamaha та врізалася у відбійник. Від отриманих травм постраждала померла на місці.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі