За час повномасштабного вторгнення РФ у Харківській області постраждали 256 дітей

Станом на 14 жовтня внаслідок повномасштабної агресії РФ в Україні постраждали понад 1233 дитини. Про це сьогодні повідомили в Офісі генерального прокурора України.

За даними ювенальних прокурорів, 423 дитини загинули, понад 810 отримали поранення. Найбільше постраждало дітей у Донецькій області – 407, Харківській – 256, Київській – 116, Миколаївській – 77, Чернігівській – 68, Запорізькій – 68, Луганській – 64, Херсонській – 57, Дніпропетровській – 31. Ці цифри не є остаточними, оскільки йде робота щодо їх встановлення у місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях.

Стало відомо, що 13 жовтня від травм, отриманих під час обстрілу Миколаєва, загинув 11-річний хлопчик. Також 13 жовтня у селі Сенькове Куп’янського району Харківської області отримав поранення 16-річний хлопець. Крім цього, 6 жовтня під час обстрілу окупантами села Хатнє Куп’янського району Харківської області поранено 15-річну дитину.

Через бомбардування та обстріл збройними силами РФ в Україні пошкоджено 2614 навчальних закладів. З них 313 зруйновано повністю.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі