За період повномасштабного вторгнення РФ в Україні загинули 430 дітей

Станом на ранок 24 жовтня в результаті повномасштабної військової агресії росії в Україні постраждали понад 1250 дітей, з них 430 – загинули, понад 820 — отримали поранення різного ступеня важкості. Про це сьогодні повідомили в Офісі генерального прокурора України.

Найбільше постраждало дітей у Донецькій області – 419, Харківській – 260, Київській – 116, Миколаївській – 77, Запорізькій – 69, Чернігівській – 68, Луганській – 64, Херсонській – 57, Дніпропетровській – 31. Ці цифри не остаточні, оскільки йде робота щодо їх встановлення у місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях.

Внаслідок бомбардувань та обстрілів збройними силами РФ в Україні пошкоджено 2663 навчальні заклади, 326 з них зруйновано повністю.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі