Закидали двір “коктейлями Молотова”: поліція розслідує НС під Харковом

У селі Циркуни Харківського району невідомі кинули три пляшки з легкозаймистою речовиною у двір приватного будинку. В результаті пригоди ніхто не постраждав. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

У Харкові на автомобіль журналіста розлили їдку речовину

За даними силовиків, інцидент стався в ніч з 17 на 18 липня. До правоохоронців звернувся 35-річний чоловік і розповів, що до нього на подвір’я кинули три “коктейлі Молотова”. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, яка вилучила речові докази.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за статтею 345-1 (“загроза або насильство щодо журналіста”). Зараз правоохоронці розшукують осіб, які можуть бути причетні до нападу. У разі, якщо їх вдасться знайти та затримати, фігурантам може загрожувати до трьох років позбавлення волі.

У Харкові на порозі приймальні Бойка залишили “коктейль Молотова”

Нагадаємо, раніше харків’янці у квартиру закинули дві пляшки із запальною сумішшю. У поліцію звернулася 59-річна жінка. Вона повідомила, що вночі невідомі закинули їй на балкон дві пляшки із запальною сумішшю. В результаті події вогонь пошкодив меблі, однак ніхто з мешканців квартири не постраждав, евакуація не проводилася. Кримінальне провадження відкрито за статтею 296 КК України (“хуліганство”). Якщо зловмисника знайдуть, йому може загрожувати до семи років позбавлення волі.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі