Засліпило зустрічним світлом: водій фури зізнався у смертельній ДТП

У Харківській області правоохоронці встановлюють обставини аварії, що трапилася на трасі Чугуїв – Мілове. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Про це повідомили в прес-службі “главку”.

У Харкові під колесами легковика загинув пішохід

Вантажівка MAN збила 67-річного жителя Куп’янського району. Від отриманих травм пішохода помер. За словами водія фури, його ненадовго засліпили фари машини, що їхала по зустрічній смузі. В останній момент він побачив чоловіка і спробував загальмувати, але не зміг уникнути зіткнення. Слідчі поліції розв’язують питання про відкриття кримінального провадження за статтею 286 КК України (“Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людини”). У разі, якщо вина 29-річного водія буде доведена, йому загрожує до восьми років за ґратами.

У Харківській області зіткнулися фура і легковик: постраждали дві людини

Нагадаємо, раніше стали відомі подробиці аварії на Окружній. Вантажівка МАН намагалася проскочити перехрестя на червоний сигнал світлофора, зіткнувся з Chevrolet Nubira і згодом перекинувся на лівий бік, розчавивши машину таксі. У легковику загинули троє — водій, 49-річна жінка та її 3-річна внучка. Водій фури, яка впала на машину, був під впливом наркотиків.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі