Засновник Харківського антикорупційного центру виявив стеження за його квартирою (Відео)

Голова правління Харківського антикорупційного центру, військовослужбовець Нацгвардії і депутат Харківської міськради Дмитро Булах випадково знайшов систему відеостеження, яка була встановлена у під’їзді навпроти вхідних дверей його квартири.

Як повідомили у ХАЦ, слідчо-оперативна група вилучила систему та всі її складові.

“Сподіваємось, поліція встановить коло осіб, які віддали наказ та змонтували систему стеження за керівником ХАЦ”, – заявили у ХАЦ.

Як повідомлялося раніше, 10 квітня ДБР та оперативники СБУ прийшли з обшуками до керівника ХАЦ Дмитра Булаха, який нині є військовослужбовцем Нацгвардії. Маючи на руках ухвалу суду про проведення обшуків, вони з’явилися за місцем проживання ти вимагали надати відомості, пов’язані з проходженням військової служби. Сам Дмитро Булах розповів, що під час обшуку в нього вилучили лише мобільний телефон.

У ДБР заявили, що обшуки провели в рамках кримінального провадження за фактом можливих зловживань під час зарахування на службу військовослужбовців. У межах цього розслідування працівники Бюро з’ясовують можливе перевищення повноважень командуванням однієї з військових частин Нацгвардії, яка дислокується на Харківщині. 

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі