Зеленський нагородив орденом колишнього радника Кернеса

Президент України підписав указ про нагородження функціонерів Національного олімпійського комітету України. У список увійшов і харків’янин Віктор Христоєв. Документ був опублікований на сайті голови держави.

Зеленський нагородив співробітників харківського ЗВО

Рішення Володимира Зеленського було приурочено до 30 річниці створення НОК. Всього було нагороджено 33 людини, серед яких легендарний тренер з художньої гімнастики Альбіна Дерюгіна та призер Олімпіади Ніна Уманець. У нашому регіоні нагороду отримає голова відділення Національного олімпійського комітету в Харківській області Віктор Христоєв. Президент зазначив його роботу орденом “За заслуги” II ступеня.

Віктор Христоєв відомий як колишній чиновник і депутат обласної ради. З 1995 по 2005 роки він очолював управління з питань фізичної культури, спорту та туризму ХОДА, потім керував аналогічним департаментом у харківській мерії. В обласній раді він представляв фракцію Партії Регіонів. З 2012 по 2020 роки був штатним радником Геннадія Кернеса.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі